Ansvarshavende Tjenere Søges

Ansøgningsfrist udløbet. 

Vil du arbejde i en hastigt voksende organisation? Og kan du løfte ansvaret for den daglige drift i en travl Cafe?

Cafe Karma’s organisation vokser, og det betyder at vi har brug for flere engagerede ledere, til at løfte det dagelige ansvar i vores cafeer. Der er tale om en fuldtidsstilling- i et stabilt og langsigtet samarbejde.

Lidt om dig:

Du er over 25år og har erfaring inden for restaurationsbrancen. Du besidder en god forståelse for alle de processer og opgaver, der er forbundet med at drive en professionel cafe. Du er en serviceminded holdspiller der forstår at skabe motivation- og engagement iblandt personalet- ligesom du kan lide at skabe en sund og positiv kultur. Du er initiativtager og har øje for optimering af cafeens processer. Du er ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og opgaver.  

Dine Opgaver:

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Planlægning af dagligdagen
  • Service og salg
  • Vagtplanlægning & regulering
  • Driftsoptimering & processer
  • Oplæring & motivation af personale
  • Udvikling af organisationens kultur
  • Optimering af salgsprocesser (mersalg)
  • Varebestilling & kontrol
  • Egenkontrol & opfølgning
  • Etc.
Om Karma:

Karma startede i 2010 med én enkelt cafe beliggende i Herning Østergade. Siden har vi åbnet en cateringafdelingen, én cafe i herningCentret samt én cafe Bruuns Galleri i Aarhus. Vores seneste skud på stammen er Kaffebars-konceptet Coffee By Karma og Familie Buffet Restauranten Liva. Vi er en organisation i rivende udvikling, der hele tiden har fokus på, at tilbyde vores gæster noget lækkert og veltilberedt mad til fornuftige priser. Endvidere har vi fokus på, at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse både før, under og efter deres besøg. Hver eneste dag servicer vi omkring 1000 glade gæster til frokost og til aften. Som arbejdsplads kan vi derfor tilbyde dig et fleksibelt og spændende job, hvor du indgår som en vigtig holdspiller på ét af vores teams og har rig mulighed for at udvikle dig. Læs mere om Karma på www.cafekarma.dk.

Er du vores nye ansvarshavende tjener? Send en motiveret ansøgning, sammen med dit cv og billede til job@cafekarma.dk. Skriv “Ansvar” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist mandag 06-02-2017.

>> Vi vil løbende indkalde til samtaler og ansætter løbende, såfremt vi finder et match <<

VI ser frem til at modtage din ansøgning!

De bedste hilsner 
Team Karma

Ansøg denne stilling

Ansøg denne stilling ved at sende os en motiveret ansøgning sammen med dit CV og billede.