Velkommen til Catering hos Herning Golf Café

Din catering partner til enhver anledning!

Kontaktinformationer

Herning Golf Café
Golfvej 24, 7400 Herning
Tlf. 40 57 19 47
Besøg også vores hjemmeside: www.herninggolfcafe.dk

Er du på jagt efter en frokostpartner, skal du markere en festlig anledning eller holde fx. et firmaarrangement, så er Herning Golf Café leveringsdygtig i velsmagende, inspirerende & indbydende mad til alle former for selskaber. Hos Herning Golf Café tager vi udgangspunkt i dine ønsker, råvarernes sæson – og kræser dernæst om at tilberede unikke menuer som din gæster vil huske længe efter dit arrangement. Herning Golf Café er en kompetent medspiller på alle former for selskaber, ligesom vi gerne tilbyder full-service hvor vi står for at afvikle hele arrangementet for dig med fx. musik, oppyntning & bartendere. Denne service kan både benyttes af erhverv & private.

Frokostordning

Vi har mange års erfaring med at skræddersy unikke frokostløsninger for mange forskellige typer virksomheder. Om du repræsenterer en produktionsvirksomhed med flere hundrede ansatte, eller blot søger en velsmagende og nærende frokost til 8 personer på et kontor, så er vi din kompetente, udfordrende & engagerede samarbejdspartner.

Løsninger skræddersyes med den enkelte virksomhed, da behovet sjældent er ens fra firma til firma. Vores standardpris for frokostordning er 55 kr. pr. person ekskl. moms, som består af en varm ret/kold ret, pålæg med rugbrød samt salater. Vi kan desuden vejlede omkring skatte-tekniske spørgsmål vedr. personale-frokostordninger.