Club Karma’s Julekonkurrence

Kære Club Karma Medlem

Julen sig nærmer! Og vi er i gavehumør!

 

Vi har glædet os super meget til december! Det betyder vi skal hygge os med vennerne og familien og fejre julen. Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig glædelig jul!

Og fordi det er blevet jultid, er vi kommet i et vanvittigt gavehumør. Vi elsker nemlig at glæde vores gæster og trofaste følgere- hvad end det er med gaver, eller med gode oplevelser på cafeerne. I år gør vi begge dele – præmierne du kan vinde er nemlig oplevelser til Cafe Karma og Coffee By Karma. Vi trækker i alt 5 vindere i blandt alle der er tilmeldt club karma inden d. 20 december. Se hvilke præmier du kan vinde lige herunder:

PRÆMIER

1 x GAVEKORT á 250 KR. TIL CAFE KARMA

2 x GAVEKORT á 150 KR. TIL CAFE KARMA

2 x GAVEKORT á 100 KR. TIL COFFEE BY KARMA

Sådan deltager du i Julekonkurrencen:

Hvis du allerede er tilmeldt Club Karma, så deltager du automatisk i konkurrencen. Du kan også øge dine vinderchancer ved at dele denne side med dine venner.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt Club Karma, men gerne vil have mulighed for at vinde én af præmierne samt få del i de mange fremtidige fordele ved at være medlem, kan du tilmelde dig lige her. Det er helt gratis og du kan altid melde dig fra igen, hvis det bliver for meget af det gode. 

Som noget HELT NYT kan du øge dine vinderchancer ved at dele konkurrencen med dine venner. Vi tjekker løbende hvem der har delt konkurrencen. Lad ikke dine venner gå glip af denne fantastiske mulighed for at få en ekstra julegave under træet. Du deler konkurrencen ved at trykke på en af de sociale medie knapper

Vi udtrækker alle 5 vinderne om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Er du ikke tilmeldt Club Karma endnu?

For at deltage i konkurrencen skal du være tilmeldt Club Karma. Du kan nemt tilmelde dig ved at trykke på knappen herunder og udfylde dit navn og email-adresse. Rigtig god fornøjelse!