Vi søger dygtige tjenere og afrydderer til Karma i Herning

Vi søger tjenere og afrydderer til Karma Herning City og herningCentret.

Vi har lynende travlt og søger flere nye kollegaer til vores fantastiske tjener- og afrydder-teams på Karma i Herning City og herningCentret.

Er du serviceminded, en kanon holdspiller og kan du lide når tingene går stærkt? Så er det måske dig vi søger, til et af vores tjener- eller afrydder-teams på Karma. Lige nu søger vi deltids tjenere og afrydderer, der kan arbejde på hverdage og i weekender, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Lidt om dig. Du er smilende, udadvendt og befinder dig godt med at arbejde i et team. Du bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne befinder sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus, hvis du har erhvervserfaring fra restaurationsbranchen.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et fleksibelt og spændende job, hvor du indgår som en vigtig holdspiller i et af vores teams. Karma’s cafeer er beliggende i både Herning, Aalborg og Aarhus, hvor vi søger tjenere og afrydderer til to af vores cafeer i Herning. Vi servicerer hver dag over 1000 glade gæster. Du kan læse mere om Karma på www.cafekarma.dk.

Herunder kan du se vores ledige stillinger:


Tjener – deltid,
20-30 timer ugentligt (hverdage & weekender), start efter aftale.

Afrydder – deltid, 10-15
 timer ugentligt (hverdage & weekender), start efter aftale.
 

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning sammen med dit CV til job@cafekarma.dk. I emnefeltet anføres stilling og cafe du ønsker at søge i. Vi indkalder til jobsamtaler løbende og ansætter løbende. Høre du ikke fra os senest 2 uger efter har vi desværre ikke valgt dig i denne omgang.

Vi ser frem til at høre fra dig, og til at modtage din ansøgning.

De Bedste Hilsner 

Team Karma

Vil du søge stillingen

Tryk her for at ansøge denne stilling. Skriv cafeen og den stilling du ønsker at søge i emnefeltet.