Tjenere Søges til Karma Aalborg Storcenter

Vi søger Tjenere til Karma i Aalborg Storcenter

Ansøgningsfrist: UDLØBET

 

Vi glæder os rigtig meget til at kunne slå dørene op for Karma’s splinternye cafe i Aalborg Storcenter. Vores kendte Karma koncept i helt nye rammer. Her vil gæsterne kunne nyde både frokost og aften kortet – og vi sætter overlæggeren højt fra start! Det betyder at vi skal give vores gæster en kanon oplevelse, kombineret i et højt serviceniveau og rigtig dejlig- og velsmagende mad!

Til at løfte denne opgave har vi brug for initiativrige holdspillere, der kan arbejde selvstændigt med sine opgaver, og hjælpe os med at give gæsterne et godt førstehåndsindtryk af Cafe Karma. Er det dig?

Lidt om dig. Du er smilende, udadvendt og befinder dig godt med at arbejde i et team. Du bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne befinder sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus men ikke et krav, hvis du har erhvervserfaring fra restaurationsbranchen – gerne tjenererfaring.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et fleksibelt og spændende job, hvor du indgår som en vigtig holdspiller på vores nye Karma team i Aalborg Storcenter. Karma’s cafeer er beliggende i både Aalborg, Aarhus og Herning, og vi servicer hver dag over 800 glade gæster til frokost og til aften, a la carte. Læs mere om Karma på www.cafekarma.dk.

Herunder kan du se de ledige stillinger:

Tjener – Fuldtid, 30-37 Timer ugentligt (Hverdage & Weekender), Start efter aftale

Tjener – Deltid, 10-20 timer ugentligt (Hverdage & Weekender), Start efter aftale

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning sammen med dit CV til job@cafekarma.dk. Skriv Aalborg i emnefeltet hvilken stilling du ønsker at søge. Vi indkalder til jobsamtaler løbende og ansætter løbende efter aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig, og til at modtage din ansøgning!

De Bedste Hilsner 

Team Karma

Ansøgningsfrist

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vil du søge stillingen

Tryk her for at ansøge denne stilling. Skriv Aalborg i emnefeltet og angiv hvilken stilling du ønsker at søge.