Tjenere søges – Karma Bruuns Galleri

Vi søger Tjenere til Karma i Bruuns Galleri, Aarhus

Ansøgningsfrist: Udløbet

 

Vi har lynende travlt og søger flere nye kolleger til vores fantastiske tjener-team på Cafe Karma i Aarhus, Bruuns Galleri.

 

Er du serviceminded, en kanon holdspiller og kan du lide når tingene går stærkt? Så er det måske dig vi søger, til vores tjener-team på Karma i Aarhus. Lige nu søger vi både fuldtids- og deltids tjenere, der kan arbejde på hverdage og i weekender, med tiltrædelse den hurtigst muligt.

Lidt om dig. Du er smilende, udadvendt og befinder dig godt med at arbejde i et team. Du bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne befinder sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus, hvis du har erhvervserfaring fra restaurationsbranchen – gerne tjenererfaring.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et fleksibelt og spændende job, hvor du indgår som en vigtig holdspiller i vores Aarhus team. Karma’s cafeer er beliggende i både Aalborg, Aarhus og Herning, og vi servicer hver dag over 800 glade gæster til frokost og til aften, a la carte. Læs mere om Karma på www.cafekarma.dk.

Herunder kan du se den ledige stilling:

Tjener – Deltid, 20-30 Timer ugentligt (Hverdage & Weekender), Start efter aftale.

 

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning sammen med dit CV til job@cafekarma.dk. Skriv Bruuns Galleri emnefeltet. Vi indkalder til jobsamtaler løbende og ansætter løbende. Høre du ikke fra os senest 1 uge efter ansøgningsfristens udløb har vi desværre ikke valgt dig i denne omgang.

Vi ser frem til at høre fra dig, og til at modtage din ansøgning.

De Bedste Hilsner 

Team Karma

Ansøgningsfrist

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vil du søge stillingen

Tryk her for at ansøge denne stilling. Skriv Bruuns Galleri i emnefeltet.