Kære Alle!

I denne uge står Danmark sammen, for at vinde kampen imod kræft. I den forbindelse støtter Karma Danmark “Knæk Cancer” med mindst 12.500 kr. inklusiv 5 kr. for hvert medlem af Club Karma, der er tilmeldt inden 29/10-2016 kl. 18.00.

Jo flere vi er, jo mere kan vi gøre, og derfor opfordrer vi også dig til, at tilmelde dig Club Karma.

Og hvorfor skal vi støtte?

Fordi alt for mange danskere rammes af kræft, og det kan være svært at forstå hvorfor sygdommen rammer os. Alle kender vi nogen, der har stiftet bekendtskab med sygdommen- mennesker vi slet ikke havde forestillet os ville blive syge.

Derfor må vi stå sammen og gøre hvad vi kan, for at knække cancer. Der er brug for økonomske midler til forskningen- og til de aktiviteter, der oplyser os og hjælper de syge- såvel som pårørende, til at komme godt igennem sygdomsforløbet.

Selv de små bidrag hjælper, og det starter med erkendelsen af, at vi alle sammen kan gøre en forskel. Derfor opfordre alle os fra Karma, til at bidrage til kampen imod kræft.

Hele året rundt, findes der forskellige gode initiativer, hvor du kan vise din støtte. Eksempelvis støtter Karma Danmark også ”Stafet for livet”, der på ét døgn sætter fokus på kræftsagen, giver os mod til at kæmpe- og til at fejre livet.

Hvordan bidrager jeg?

Du kan selvfølgelig bidrage økonomisk- men også ved at støtte op om kampen i mod kræft på anden vis. Fortæl din historie, tag del i fællesskabet og gør andre mennesker opmærksom på, hvorfor det er en kamp vi bare må- og skal vinde.

Du kan også tilmelde dig Club Karma, så lægger du automatisk og helt gratis 5kr. ekstra oven i vores bidrag.

Tak fordi du læser med, og tak for din støtte! Sammen kan vi gøre mere!

De Bedste Hilsner
Team Karma